JENAMA ANDA

FREEBIES

SERVIS LAIN

Khidmat design
Printing Sticker

SUPPORT

SYAHERA PERFUME HQ 2010-2017
Pengilang & Pemborong Perfume Inspired

October 18, 2019

Perfume terbaru dari Syahera Perfume HQ! Kali ini kilang kami hasilkan perfume berasaskan buah buahan. Agak straigh forward bau minyak ini kerana terdapat 1 direction bau sahaja. Atas permintaan ramai pelanggan sebelum ini, jadi khas kami hasilkan 7 perfume buah buahan. Yang penting bukan minayk wangi buah ini bukan sahaja bau seperti nak makan dan wangi tetapi kualiti tetapi kami jaga. Ya masih long lasting sehingga 24...

October 14, 2019

Gambar terkini pewangi kereta 2019. Anda boleh download untuk digunakan sebagai pemasaran anda. Harga sebotol RM3 sebotol.

October 14, 2019

Pewangi kereta hari ini merupakan salah satu accessori yang wajib ada di dalam kereta pada hari ini. Selepas seharian menjalankan aktiviti harian dan penat bekerja. tentunya anda ingin terasa tenang dan nyaman apabila masuk ke dalam kereta anda. Perfume kereta yang wangi bukan sahaja mampu mewangikan kereta bahkan mampu mengubah mood.

Ok disini kami senaraikan perfume kereta yang paling wangi dan paling laris di pasaran.

...

October 13, 2019

21 jenis pewangi kereta viral 2019/2020. Sekiranya anda berminat untuk menjual perfume kereta, boleh dapatkan  di Syahera Perfume pada harga borong serendah RM3 dan sekiranya anda ingin branding kepada jenama anda sendiri pun boleh. Pewangi kereta ini adalah unbrand bermakna tiada jenama kami di sticker. Anda boleh jual semula dengan jenama anda sendiri, kebiasaanya market price sekitar RM8-10 untuk isipadu 10ml.

September 30, 2019

YA ANDA SUDAH MENJUMPAI SUPPLIER PERFUME
LONG LASTING YANG SEBENAR!

Kepada yang ingin menjalankan bisnes perfume, pastinya anda mencari supplier perfume yang terbaik di Malaysia. Pada hari ini mencari supplier perfume yang menjual pada harga yang murah sememangnya mudah, tetapi sekiranya anda mencari supplier minyak wangi yang terbaik sedikit sukar! Biar  kami terangkan kepada tuan/puan. 

Terbaik yang dimaksudkan ada...

March 16, 2019

Senarai pewangi kereta top selling Malaysia.  Kami merupakan pengilang pewangi kereta OEM jenama sendiri. Sekiranya anda ingin mengeluarkan perfume kereta jenama anda sendiri, boleh hubungi kami di 0167132602 (Syahera Perfume).

Pewangi kereta keluaran kilang kami adalah selamat digunakan. Kami menghasilkan OEM pewangi kereta jenama anda sendiri. Minimum order1000 botol, sebotol RM4 dengan printing jenama anda sendiri dia...

Please reload

October 14, 2019

October 13, 2019