top of page

BRAND YOUR PERFUME WITH US !

Cara branding perfume jenama anda sendiri


Kenapa perlu branding? Sekiranya anda serius untuk bisnes dalam bidang minyak wangi, kami syorkan anda bina jenama anda sendiri. Jika dahulu untuk menghasilkan perfume jenama sendiri agak sukar kerana memerlukan MOQ tinggi (1000 botol) tetapi kini tiada lagi masalah. Ini kerana kami mempunyai ready stok yang banyak, jadi anda hanya perlu pilih perfume pilihan anda untuk dijenamakan kepada jenama anda. Antara kelebihan apabila anda sudah branding perfume jenama anda adalah :

  1. Lebih mudah dijual

  2. Nampak lebih eksklusif dan professional

  3. Pelanggan mudah ingat jenama anda

  4. Repeat order yang tinggi dari pelanggan berpuas hati

  5. Anda boleh setup sistem agen/stokis anda sendiri

  6. Anda sendiri boleh kawal keuntungan

  7. Lebih mudah proses markerting

Perfume Inspired Unbrand

LANGKAH 1 :
Buat belian secara borong dengan kami

Kami membekal perfume inspired unbrand. Maksud perfume inspired unbrand adalah perfume inspired yang tiada jenama lagi. Anda boleh letakkan jenama anda sendiri. Kami supply lebih 130 jenis perfume inspired unbrand hot selling. Di sebelah merupakn contoh perfume inspired unbrand. Pastikan sticker seperti dalam gambar disebelah.
 

  • Untuk gambar perfume Inspired lelaki : Klik sini

  • Untuk gambar perfume inspired perempuan : Klik sini

  • Untuk list update perfume inspired : Klik sini

LANGKAH 2 :
Sticker & kotak jenama anda

Untuk branding jenama anda sendiri anda hanya perlu buat sticker & kotak perfume jenama anda sendiri. Mudah sahaja kerana anda hanya perlu fokus terdapat markerting sahaja. Kami senaraikan harga jualan perfume inspired :

 

Perfume Unbrand (tiada sticker & kotak) : RM34-RM40
Perfume branding (sticker jenama anda) : RM50
Perfume branding (sticker+kotak jenama anda) : RM55-RM65

 

Kami juga menyediakan khidmat cetakan sticker dan branding kotak jenama anda sendiri. Servis design juga disediakan. Anda boleh direct contact dengan designer kami Akim +60184024773

LANGKAH 3 :
Siap..Jenama anda sendiri !

Sticker yang sudah siap dicetak jenama anda tadi boleh dilekatkan pada botol perfume inspired tadi. Apa yang penting selepas ini adalah fokus bina team anda dan juga marketing produk anda. Pelbagai chanel marketing boleh di buat seperti FB ads, Adwords, FB group, blog dll. 

Dengan ini, anda tidak perlu risaukan stok dan production biar kami uruskan, anda hanya perlu fokus terhadap marketing untuk naikkan jenama anda.

Make Money With Perfume

bottom of page