top of page

Page Syahera Perfume HQ dapat grey tick dari Facebook


Page Syahera Perfume

Alhamdulillah. Page kami sudah dapat grey tick dari facebook setelah 2 kali permohonan ditolak (atas sebab document tidak lengkap). Apa itu grey tick? Anda boleh lihat gambar diatas, terdapat tanda right selepas Syahera Perfume HQ.

Facebook memberi 2 jenis tick iaitu Blue Tick dan Grey Tick. Mungkin blue tick anda sering lihat kerana page-page besar dan artis ada blue tick ini. Ia menandakan page itu telah mendapat verified daripada Facebook. Antara page yang dikhaskan untuk blue tick adalah artis, ahli politik, syarikat, dan jenama. Tetapi apa pula grey tick? Adakah ia penting? Adakah beri kesan terhadap organic reach?

Permohonan grey tick untuk page Syahera Perfume HQ

Permohonan kami untuk request verified page dari facebook telah diterima.

Grey tick ini sebenarnya untuk page bisnes dan syarikat. Ianya menandakan page tersebut benar-benar wujud dan genuine. Ianya membezakan fake page dan original page. Lagi satu ianya memberi effect kepada carian di facebook. Page yang ada grey tick akan muncul pada ranking teratas berbanding page yang sama tetapi tiada grey tick.

Adakah ianya memberi effect terhadap organic reach? Setelah menguji selama seminggu, nampaknya tiada sebarang kesan terhadap organic reach. Reach semasa page belum dapat grey tick dan selepas dapat varified grey tick lebih kurang sama. Pihak facebook juga tidak menyatakan terdapat perubahan reach sekiranya page diberi grey tick.

Bagaimana nak dapatkan grey tick ini? Anda boleh refer di blog disini. Dari apa staff pihak facebook reply terhadap permohonan kami, mereka akan sentiasa review dari masa ke semasa pagi memastikan page kita mengikut guideline mereka.

Alhamdulilah. Syahera Perfume HQ memang benar-benar wujud. Anda tidak perlu risau berurusan dengan kami untuk pembelian perfume inspired dengan kami. Anda boleh direct walk-in ke kedai kami beralamat di :

SYAHERA PERFUME HQ

No 3-1 Jalan PPS 2,

Pusat Perdagangan Selaseh,

68100 Batu Caves, Selangor.

+60167132602 (Whatsapp/call)

Kami membekalkan perfume inspired pada harga termurah terus dari kilang. Insyallah sekiranya anda berminat untuk branding perfume jenama anda sendiri, kami merupakan pembekal perfume inspired unbrand yang anda patut cuba. Ketahanan dari 8 jam - 12 jam. Memang terbaik =)

75 lihatan0 komen

Siaran Terkini

Lihat Semua
bottom of page