top of page
  • Writer's pictureAdmin

2 lagi Perfume Inspired Terbaru di Syahera Perfume HQ


Hi/Assalamualaikum,

Untuk makluman, 2 jenis perfume inspired terbaru iaitu Inspired Perfume Aigner Blue Emotion untuk lelaki dan Inspired Perfume Victoria Secret Noir Tease sudah masuk di kedai. Imi merupakan perfume inspired unbrand, anda boleh branding kepada jenama anda sendiri seperti mana perfume viral di Malaysia kini. Perfume ini kami hasilkan atas permintaan ramai pemborong minyak wangi yang walk-in di kedai kami.

Perfume Inspired new arrival 20092017

Perfume Inspired terbaru masuk di kedai kami

Sedikit info tentang perfume terbaru ini :

Aigner Blue Emotion

Perfume ini dilancarkan pada 2003. Minyak wangi ini untuk lelaki. Bau perfume ini lebih kearah citrus dan aromatic.

Victoria Secret Noir Tease Perfume ini dilancarkan pada tahun 2010. Minyak wangi Victoria Secret ini khas untuk perempuan. Bau terarah kepada Sweet dan Vanilla+Fruity.

Bagi perfume inspired kedua-dua jenis minyak wangi ini, kami hasilkan dalam kepekatan EDP. Bagi perfume berkepekatan tinggi seperti ini, kami yakin bau mampu bertahan 8-12 jam (di baju). Terdapat dalam bentuk botol cylinder 35ml, Pen Perfume 9ml, Sample 3ml, Botol Riben 35ml dan Botol Jalur 30ml.

PERFUME SETERUSNYA

Untuk perfume inspired seterusnya yang kami jangkakan akan dibawa masuk (diatas permintaan) adalah Polo Sport dan D&G Light Blue. Kami rasakan kedua-dua perfume ini mempunyai ramai peminat tersendiri di Malaysia. Sekiranya anda ada apa-apa cadangan perfume yang ingin di bawa masuk, boleh drop komen di bawah. Insyallah setiap cadangan akan kami pertimbangkan.

Sekiranya anda berminat untuk memborong, anda boleh terus walk-in di kedai kami di beramat di : SYAHERA PERFUME HQ, No 3-1 Jalan PPS 2, Pusat Perdagangan Selaseh,

68100 Batu Caves, Selangor.

atau boleh terus whatsapp kami di +60167132602.

#PerfumeInspired #NewArrival #PerfumeEDP #PerfumeUnbrand

185 lihatan0 komen

Siaran Terkini

Lihat Semua
bottom of page