top of page
  • Writer's pictureAdmin

Promosi beli 5 Perfume Inspired Free 1 Perfume Dubai Tamat


Promosi paling gila pernah kami adakan sepanjang menjalankan bisnes supply perfume. 600 botol perfume Dubai diberi secara percuma kepada para wholesaler berdaftar!

Promosi perfume Dubai

Sebahagian perfume Dubai untuk diberi percuma

Promosi sepanjang bulan 09/2017 (sehingga 15/09), untuk pemegang akaun wholesale yang pernah membuka akaun wholesale di Syahera Perfume HQ, anda layak menerima promosi ini. Beli 5 FREE 1. Setiap pembelian 5 perfume inspired anda layak menerima 1 perfume Dubai Gred secara percuma. Kebiasaanya perfume ini dijual pada harga RM25-30/botol (harga runcit).

Tujuan utama promosi adalah untuk memberi penghargaan kepada para wholesaler yang berdaftar. Sepanjang sebulan promosi ini diadakan, lebih 600 botol perfume Dubai kami beri percuma kepada yang layak. Ramai para wholesaler mengambil kesempatan promosi kali ini untuk menambah stok perfume inspired perfume disamping dapat free gift dan point!

HANYA TERHAD DI KEDAI SAHAJA

Walaubagaimanapun, promosi ini hanya sah bagi wholesaler yang datang walk-in di kedai kami sahaja. Dengan adanya promosi seperti ini secara langsung ramai yang membuka akaun wholesale dan ada yang dari jauh seperti Kedah, Kelantan dan Johor turun untuk memborong di kedai. Ianya win-win situation. Kami sangat hargai !

Bagi pihak kami Syahera Perfume HQ, kami sangat gembira dengan sambutan yang amat menggalakan. Secara langsung memberi motivasi kepada kami untuk mengadakan lagi apa-apa promosi yang memberi maafaat kepada para wholesaler perfume inspired kami.

NEXT PROMOSI

Untuk next promosi, any idea? Tetapi seperti promosi sebelum ini, kami mungkin adakan promo untuk para wholesaler sahaja. Sekiranya anda berminat untuk menjadi wholesaler kami, anda boleh dapatkan info lanjut disini.

39 lihatan0 komen

Siaran Terkini

Lihat Semua
bottom of page