top of page
  • Writer's pictureAdmin

Promosi datang lagi. Harga runtuh borong perfume inspired unbrand RM15


Kami sememangnya jarang mengadakan promosi, tetapi jika diadakan, pastinya promosi terbaik akan adakan. Bukan promosi hanya mengutungkan pihak kami tetapi lebih memberi manfaat kepada pelanggan kami. Harga runtuh!! Peluang untuk para pemborong perfume inspired menambah stok minyak wangi inspired anda. Promosi kali ini harga paling murah diberikan cuma RM15/botol dengan MOQ serendah 10 botol ! *sekiranya anda sudah ada akaun wholesale dengan kami (pernah borong 30 botol) tiada MOQ untuk anda.

Promosi unbrand perfume inspired Syahera Perfume HQ

Say hi to our new promotion! RM15/botol ! WOW...Harga borong perfume inspired termurah di Malaysia dengan kualiti terbaik !! Xpercaya? Anda sendir boleh survey =)

Jika sebelum ini harga RM19 harga memang sudah cukup murah, tetapi promosi kali ini kami cut lagi harga borong. RM15 sahaja/botol. Tidak pernah kami jual pada harga serendah ini (kecuali pada yang memborong lebih 500 botol perfume dalam 1 resit) .

Untuk promosi ini anda tidak perlu beli dengan kuantiti 500 botol (dalam 1 resit) cukup dengan MOQ 10 botol sahaja! Promosi bermula pada 25/09/2017. Akan ditamatkan pada bila-bila masa sekiranya kami fikirkan perlu. Kerana ini merupakan harga sangat-sangat murah.

APA KESEMPATAN PERLU ANDA AMBIL DARI PROMOSI KALI INI?

  • Peluang buka akaun wholesale (belian MOQ 30 botol pada harga RM15/botol), harga biasa RM19/botol, anda jimat RM120 !!

  • Bagi wholesaler sedia ada, anda boleh menambah stok perfume anda. Buy low sell high.

  • Peluang anda buat sale kepada pelanggan anda. Terutamanya yang sudah ada brand sendiri.

  • Peluang bagi untuk anda mencuba kualiti perfume keluaran kilang kami. Bagi pelanggan baru.

Soalan lazim kerap ditanya sampai bila promosi ini diadakan? Untuk promosi kali ini kami akan tutup bila-bila masa jika difikirkan perlu! Mungkin 5 hari mungkin 1 minggu atau mungkin 1 bulan. Atau mungkin 3 hari!! Ini bergantung kepada banyak faktor (stok botol, stok pati perfume dan jumlah jualan). Jadi anda perlu grab peluang ini secepat mungkin!

BERBALOI KE SAYA BUKA AKAUN WHOLESALE DI SYAHERA PERFUME HQ?

Mudah sahaja. Jika anda serius nak berniaga, kami cadangkan buka akaun. Xrugi pun. Tempoh expired bagi perfume inspired kami adalah 2 tahun. 30 botol? Sehari jual sebotol...sebulan setel ! Paling penting akaun wholesale adalah lifetime. Bermaksud tiada renewal dan tiada komited bulanan (target sale atau seumpanya). Anda bebas. Kejap nak berniaga perfume pastu next month xnak berniaga. Next year nak berniaga perfume semula. Akaun anda masih aktif ! Kami akan berikan harga borong walaupun belian untuk 1 botol. Berbaloi ke idak?

236 lihatan0 komen

Siaran Terkini

Lihat Semua
bottom of page