top of page
  • Writer's pictureAdmin

Kenapa masih ke Bandung untuk membeli perfume inspired?


Perfume inspired sememangnya mendapat permintaan yang tinggi. Antaranya disebabkan oleh ketahananya perfume ini, malah kebanyakkan perfume inspired lebih tahan dari perfume original. Jika dahulu kebanyakkan orang Malaysia terpaksa ke Bandung untuk membeli perfume inspired ini, tetapi kini anda boleh mendapatkanya di Syahera Perfume HQ.

Kami merupakan pemborong dan pembekal perfume inspired tahan lama serta mesra solat. Yang paling penting perfume inspired keluaran kami 90-99% sama seperti bau perfume original. Terdapat pelbagai pilihan botol tetapi yang paling popular adalah botol jenis cylinder casa 35ml.

Kami berikan sebab kenapa anda tidak perlu bersusah payah ke Bandung untuk membeli perfume inspired ini dan kenapa perfume inspired kami lebih berkualiti :

Menggunakan campuran alkohol perfume tebu Kami tidak menggunakan methanol (harganya jauh lebih murah dari alkohol perfume tebu). Kami mendapat feedback dari pelanggan ada yang terasa panas memakai perfume dari seberang. Ini mungkin kerana terdapat campuran methanol. Disebabkan persaingan di sana sangat sengit jadi peniaga ingin mengurangkan kos production mereka dengan mencapurkan methanol.

Pati diimport khas dari eropah Kesemua pati kami adalah diimport dari eropah. Kami tidak menggunakan pati dari kilang perfume di Indonesia dimana harganya lebih murah.

Persekitaran yang bersih Persekitaran production pemprosesan perfume kami insyallah bersih. Semua perfume disimpan di dalam bilik berhawa dingin bagi memastikan kualiti perfume inspired dihasilkan berkualiti.

Tahukah anda Perfume yang dimport dari Bandung ready make disimpan di dalam kontena selama berminggu-minggu sebelum sampai di Malaysia. Berapa suhu didalam kontena tersebut? Tips.....Perfume yang berada dalam persekitaran yang panas boleh rosak kualitinya.

Botol yang dibasuh dan disterilize

Dengar macam kelakar kan? Hehe tetapi tahukan anda kebanyakkan botol perfume dari kilang adalah tidak bersih dan berhabuk didalamnya!! Kami di Syahera Perfume HQ akan memastikan setiap botol dibasuh dan disterilize pada suhu 150 darjah celcius. Ini bagi memastikan tiada bendasing dalam botol perfume dan bebas dari bakteria.

Bau perfume kami seakan perfume original

Kami mempunyai perfume original bagi setiap perfume inspured kami hasilkan. Amat penting bagi pengeluar perfume inspired mempunyai perfume original sebagai benchmark menghasilkan bau yang betul serta ketahanan yang betul. Setiap perfume ketahananya berbeza. Ianya dapat digunakan sebagai bandingan dan RND bagi menghasilkan bau yang mirip seakan perfume original. Kebanyakan kedai perfume di Bandung mereka sendiri tidak mempunyai perfume original. Jadi bagaimana mahu percaya perfume dihasilkan mirip perfume original seperti diclaim penjual?

#PerfumeBandung #PerfumeInspired #PerfumeUnbrand

1,497 lihatan0 komen
bottom of page