top of page

Supplier perfume long lasting terbaik


YA ANDA SUDAH MENJUMPAI SUPPLIER PERFUME LONG LASTING YANG SEBENAR!

Kepada yang ingin menjalankan bisnes perfume, pastinya anda mencari supplier perfume yang terbaik di Malaysia. Pada hari ini mencari supplier perfume yang menjual pada harga yang murah sememangnya mudah, tetapi sekiranya anda mencari supplier minyak wangi yang terbaik sedikit sukar! Biar kami terangkan kepada tuan/puan.

Terbaik yang dimaksudkan adalah dari segi kualiti, khidmat lepas jualan (after sale service), harga, kepelbagaian pilihan serta ready stok. Syahera perfume, kami merupakan supplier perfume long lasting semenjak dari tahun 2010. Alhamdulillah, kami merupakan salah satu syarikat bumiputera yang berkecimpung dalam bisnes pemborongan minyak wangi yang masih lagi aktif sehingga hari ini.

Biar kami terangkan secara details kenapa Syahera Perfume HQ merupakan perlu dijadikan supplier perfume anda =)

Pemborong Minyak Wangi

HARGA

Kami menawarkan harga borong mengikut bilangan perfume yang dibeli. Sebagai contoh, untuk perfume cylinder 35ml, bagi pembelian borong harga dari serendah RM13 hingga RM19 mengikut bilangan botol yang diborong. Semakin banyak bilangan botol semakin murah kami tolak kepada anda.

Harga borong perfume inspired

PELBAGAI PILIHAN

Di Syahera Perfume HQ, kami mempunyai kira-kira 150 jenis wangian, denghan pelbagai pilihan botol dan isipadu dari bermula dari 20ml hingga 100ml. Dan sekiranya anda ingin mencari pemborong perfume kereta, harga perfume kereta yang kami tawaran adalah yang terendah iaitu hanya RM3 sahaja. Anda boleh bina jenama pewangi kereta anda sendiri! Selain itu sekiranya anda ingin menjual pen perfume, kami supply dengan harga borong serendah RM3 sahaja. Sesuai sekiranya anda ingin memulakan perniagaan dalam bidang minyak wangi.

Perfume inspired 40ml petak

Pelabagai pilihan perfume samaada botol cylinder 35ml (hot selling) atau botol petak 40ml.

READY STOK

Ini merupakan antara kelebihan sekiranya anda memborong perfume di Syahera Perfume HQ. Kami mempunyai ready stok perfume yang banyak. Sekiranya anda urgent ingin mendapatkan stok dengan segera tanpa pre-order, mampu mampu menghasilkannya. Secara purata kilang perfume kami mampu mengeluarkan perfume sebanyak 2000-30000 botol perfume sehari. Jadi anda tidak perlu risau tentang putus stok.

Stok botol perfume

Stok botol perfume yang baru tiba di warehouse kami

KUALITI PERFUME Menghasilkan perfume memang mudah, tetapi mengahasilkan perfume berkualiti tinggi adalah sangat sukar kerana ianya memerlukan raw material yang terbaik! Kepakaran kami adalah menghasilakan perfume yang berkualiti tinggi. 90% raw material adalah diimport dari France, Swiss dan USA. Kami tidak menjual low kualiti perfume sama sekali. Ini kerana visi kami adalah ingin menjalankan 'long term business' dengan pelanggan kami. Kami percaya sekiranya pelanggan kami mudah menjual perfume kepada pelanggan mereka, maka mereka secara langsung mampu menjana pendapatan yang lumayan dari masa kesemasa.

KEPERCAYAAN

Kami hanya menjual secara borong perfume semenjak 2010. Sehingga hari ini kami supply kepada lebih 1000 pelanggan yang ingin menjalankan perniagaan minyak wangi. Diantara pelanggan kami adalah mereka yang menjuala perfume secara online mahupun pelanggan yang ingin membina jenama mereka sendiri. Anda tidak perlu risau berurusan dengan kami kerana kami mempunyai kedai fizikal.

KHIDMAT LEPAS JUALAN DAN WARANTI

Ini merupakan kelebihan yang ada di Syahera Perfume HQ. Perbezaan kami dan supplier perfume yang lain adalah khidmat lepas jualan (aftersale) dan warranty. Mungkin sekiranya anda membeli perfume secara online, anda tidak akan dapat menukar sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kualiti ataupun ketahanan perfume tersebut. Tetapi, di Syahera Perfume anda tidak perlu risau kerana kami menawarkan waranti. Setiap pembelian di kedai borong perfume kami di mana-mana cawangan, anda boleh menukar kepada perfume lain sekiranya anda tidak berpuas hati dalam tempoh 5 hari dari resit belian. Ya anda dapat ketengangan minda disini. Anda tidak perlu bimbang dan pening dengan complain dari pelanggan anda. Anda boleh menjual perfume dengan senang hati.

Ok, untuk berurusan dengan kami, anda boleh terus walk-in ke Syahera Perfume HQ. Alamat kedai kami terletak di : No 3-1 Jalan PPS 2, Pusat Perdagangan Selaseh, 68100 Batu Caves, Selangor.

Anda boleh terus whatsapp kami di +60167132602.

"SYAHERA PERFUME PEMBEKAL PERFUME LONG LASTING NO 1 MALAYSIA"

211 lihatan0 komen

Siaran Terkini

Lihat Semua
bottom of page