top of page

Top 10 perfume kereta paling laris


Pewangi kereta hari ini merupakan salah satu accessori yang wajib ada di dalam kereta pada hari ini. Selepas seharian menjalankan aktiviti harian dan penat bekerja. tentunya anda ingin terasa tenang dan nyaman apabila masuk ke dalam kereta anda. Perfume kereta yang wangi bukan sahaja mampu mewangikan kereta bahkan mampu mengubah mood.

Ok disini kami senaraikan perfume kereta yang paling wangi dan paling laris di pasaran.

1. HONEYDEW

Rasanya tidak perlu dipekerkenalkan lagi. Pewangi kereta ini merupakan no 1 best selling. Top note bau honeydew yang manis.

Pewangi kereta honeydew

2. LAVENDER

Bau bunga lavender. Ianya bukan hanya sesuai untuk kegunaan kereta malahan sesuai digunakan sebagai air freshner di riumah ataupun bilik air.

Pewangi kereta lavender

3. LEMON SPARKLING

Bau citrus, wangian yang fresh Wangian berasaskan citrus merupakan odor remover yang berkesan. Mampu menyahkan bau tengit lama yang melekat didalam kereta.

Lemon Sparkling

4. WHITE GOLD

Bau orang kaya. Ya itulah feedback dari customer kami. Bau pewangi kereta ini mampu tahan lebih lama dari yang lain. Rata-rata pengguna setuju white gold mampu memberikan harumanan didalam keregta mereka sehingga 90 hari!

Pewangi kereta White Gold

5. AMBI AIR

Ambi air ini pewangi kereta dicipta khusus bagi mereka yang sukakan haruman yang light. Tidak terlalu fruity dan tidak terlalu kuat. Sangat menyenangkan apabila menggunakan wangian Ambi Air ini.

Ambi Air

6. ANTI TOBACCO

Pewangi kereta dicipta khusus bagi mengilangkan bau rokok didalam kereta. Ianya mampu men-nyahkan bau rokok yang melekat dii kereta anda. Disyorkan oleh mereka yang merokok didalam kereta.

7. TUTI FRUTTI

Bau yang sangat manis dan sangat sweety. Bagi anda yang gemarkan bau wangian yang manis, ini sangat sesuai untuk anda.

Pewangi kereta Tuti Frutti

8. SAKURA

Wangian kereta yang menyenangkan dan nyaman. Bau ini sesuai bagi yang tidak sukakan pewangi kereta yang anda note-note manis. Bau wangian bunga sakura ini mampu mengubah mood anda.

Pewangi kereta sakura

9. CAR AIR

Bau ini dicipta khusus seperti bau kereta yang baru keluar dari showroom! Boleh feeling-feleling pakai kereta baru ye...hehe

Perfume kereta viral

10. VANILLA ORANGE

Bagi kami pewangi kereta ini sangat best. Tidak terlalu pure citrus dan tidak terlalu bau vanilla. Anda dapat merasakan bau citris orange dan dihujung bau muncul bau vanilla. Seperti anda memakai 2 perfume kereta!

Kami merupakan kilang menghasilkan pewangi kereta. Kapasiti peengularan mampu menghasilakan100,000-150,000 botol sebulan. Pewangi kereta kami supply adalah ready stok buka pre-order. Sekiranya anda beminat menjual menjual perfume kereta, anda boleh whatsapp kami +60167132602 (Syahera Perfume). Kami supply serendah RM3 sahaja.

Anda boleh cipta jenama perfume kereta anda sendiri dengan mencetak sticker jenama anda atau kotak design jenama anda. Anda juga boleh jual unbrand seperti ini. Market jualan antara RM8-10 bagi pewangi kereta.

2,984 lihatan0 komen

Siaran Terkini

Lihat Semua
bottom of page