top of page
  • Writer's pictureAdmin

Syahera Perfume Year End Sale 2019

Sudah menjadi tradisi di Syahera Perfume kami akan mengadakan jualan harga runtuh perfume inspired long lasting 2 kali setahun iaitu pada hari raya aidil fitri dan juga penghujung tahun (YES).Year End Sale pada tahun ini 2019, harga luar biasa iaitu RM15 untuk perfume long lasting cylinder 35ml dan perfume long lasting petak 40ml.


  • Harga normal borong cylinder 35ml RM19 kini YES RM15

  • Harga noromal borong perfume petak 40ml RM20 kini YES RM15


Apa kelebihan untuk wholesaler perfume?

1. Yang pertama sekali pada jualan akhir tahun kami tawarkan harga yang sangat murah. Pada harga yang rendah ini anda perlu mengambil kesempatan untuk register sebagai membership di Syahera Perfume HQ. Untuk mendaftar membership anda perlu memborong 30 botol perfume cylinder 35ml atau petak 40ml (dalam 1 resit). Kelebihan menjadi membership Syahera Perfume adalah anda tidak perlu lagi memborong! Ya anda boleh beli walaupun sebotol pada harga borong. Kelebihan lain anda boleh buat dropship perfume dengan kami. Kami akan terus pos kepada pelanggan anda atas nama anda. Keistimewaan lain akaun membership anda adalah lifetime! Anda tidak perlu renew atau tiada komitmen belian seperti stokis.


2. Yang kedua adalah sekiranya anda sudah membuka akaun wholesale dengan kami (sudah menjadi member) pada waktu Year End Sale inilah anda berpeluang untuk upgrade akaun wholesale anda bagi mendapatkan harga yang lebih murah.


Soalan lazim sering ditanya bilakah promo ini akan tamat?

Promo kami jalan tiada tempoh akhir. Bermakna promo akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja! Kerana itulah anda perlu grab peluang keemasan sekiranya untuk membuka akaun wholesale atau upgrade akaun wholesale anda di Syahera Perfume.


Kualiti Perfume Yang Terbaik di Syahera Perfume Kami merupakan antara pemborong perfume yang terawal di Malaysia. Kami supply perfume bermula tahun 2010 dan kini kami mempunyai kira-kira 1500 membership. Anda tidak perlu risau tentang kualiti perfume yang dikilangkan di Syahera Perfume kerana kualiti sememangnya menjadi keutamaan kami. Oleh kerana itu kami tawarkan jaminan warranty atas apa-apa alasan dalam tempoh 7 hari.
78 lihatan0 komen

Siaran Terkini

Lihat Semua

Commentaires


bottom of page