Apa itu perfume inspired?


Perfume inspired merupakan perfume yang diilhamkan dari perfume original. Diilhamkan dari segi apa? Botol? Saiz? Ohh tidak...Ianya diilhamkan dari segi bau dan ketahanan perfume tersebut. Senang kata, kalau guna perfume inspired ni lalu sebelah orang, mesti orang kata dia ni pakai perfume original ni. Bau dia memang kuat dan wangi.

Perfume Inspired Tahan Lama

Pastikan anda membeli perfume inspired dengan label seperti dalam gambar diatas kerana terdapat fake perfume inspired perfume menggunakan nama Syahera Perfume HQ.

Sedikit sejarah perfume inspired, perfume ini mula viral di Malaysia pada 2015. Sebelum tu pun sudah wujud cuma tak popular je. Ketika itu yang popular adalah perfume Dubai dan original reject. Kenapa perfume Dubai dan reject dah sepopular dahulu? Nanti saya ceritakan..Tambahan dengan wujudnya jutawan-jutawan perfume yang menjual perfume inspired ramai orang mula menyedari dan buka mata kemampuan perfume ini boleh pergi jauh.

Jika dilihat pada botol, ianya tidak secantik perfume original, tetapi jika dibandingkan kualitinya memang ummmmmpphhhhhh. Mantap bro !! Mana taknya ketahanan perfume inspired sekitar 8 jam keatas malah ada feedback dari pelanggan ketahananya mampu bertahan sehingga 1-2 hari pada baju. Memang xtipu, anda xpercaya cuba dulu sebotol pasti jatuh cinta =)