• Admin

Kenapa perfume inspired kami terbaik?


Perfume inspired kini sememangnya viral di Malaysia. Mana taknya, walaupun bersaiz kecil tetapi kualitinya sangat bagus dan harganya juga mampu milik. Kami di Syahera Perfume HQ sebagai pengeluar perfume inspired ini senaraikan kelebihan perfume inspired keluaran kami ini :

1. KUALITI EDP Kebiasanyaan, walaupun perfume yang mahal di shopping mall, kualiti perfume adalah Cologne, EDT. Kepekatan EDP sangat mahal dan kebiasaan 30% pun dianggap EDP. Tetapi tahukah anda kepekatan perfume inspired kami sehingga 75% pati!

2. TAHAN LAMA Tahan lama adalah suatu sifat yang subjektif bagi pengguna. Jika diberikan perfume yang sama dengan kualiti yang sama kepada 10 orang yang berlainan, saya yakin respon ketahanan dari setiap individu adalah berlainan jawapannya. Tetapi, alhamdulillah 99% feedback pelanggan yang membeli dengan kami menyatakan perfume inspired kami tahan 8 jam keatas. Malah ada feedback pelanggan ketahanan bau sehingga 1-2 hari masih melekat pada baju. Amazing!

3. EUROPE KUALITI

Bahan asas menghasilkan minyak wangi inspired ini datangnya dari eropah. Kami import dari France, Swiss, Spain dan Germany. Pati minyak wangi kami gunakan adalah original! Bancuhan dan penghasilan bau menyerupai perfume original adalah resipi rahsia kami.